Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Students sitting on a bench and smiling

Haku auki Itä-Suomen yliopiston englanninkielisiin kauppatieteiden maisteriohjelmiin

Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitos järjestää täydentävän haun viiteen englanninkieliseen maisteriohjelmaan. Haku alkaa 1.10.2024 klo 8.00 ja päättyy 15.10.2024 klo 15.00. Aloituspaikkoja ohjelmiin on yhteensä 73 eri kauppatieteen aloille.

Kauppatieteiden englanninkieliset maisteriohjelmat keskittyvät laaja-alaisesti eri kauppatieteen teemoihin kuten laskentatoimeen, digitaaliseen markkinointiin, kansainväliseen liiketoimintaan, kestävyysjohtamiseen sekä matkailuliiketoimintaan. Ohjelmat sisältävät myös tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja erilaisten digitaalisten ratkaisujen kehittämistä, mikä valmistaa opiskelijoita tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin ja menestymään kansainvälisillä markkinoilla.

Kauppatieteitä Itä-Suomen yliopistossa opiskelee yhteensä noin 1400 opiskelijaa, joista 171 opiskelee englanninkielisissä maisteriohjelmissa. 

Mukana täydennyshaussa ovat seuraavat kauppatieteiden englanninkieliset maisteriohjelmat:  

Hakukohde ja aloituspaikat 

  • Accounting and Finance, Kuopio, 6 aloituspaikkaa
  • Digital Marketing and Analytics, Joensuu/Kuopio, 12/12 aloituspaikkaa
  • International Business and Sales Management, Kuopio, 20 aloituspaikkaa
  • Sustainability Leadership, Kuopio, 6 aloituspaikkaa
  • Tourism Marketing and Management, Joensuu, 17 aloituspaikkaa 

Maisteriohjelmiin voivat hakea sekä suomalaiset että ulkomaalaiset hakijat, joilla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Hakeminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa Studyinfo.fi. Haun tulokset julkaistaan viimeistään 19. marraskuuta ja opinnot alkavat tammikuussa 2025. 

Opiskelu on maksutonta suomalaisille sekä kaikille EU- ja ETA-maiden sekä Sveitsin kansalaisille. Muiden maiden kansalaisille lukuvuosimaksu on 10000 euroa. 

Itä-Suomen yliopistossa opiskelee tällä hetkellä yhteensä noin 16 000 opiskelijaa. Vuosittain yliopistossa opiskelee noin 2000 kansainvälistä vaihto- ja tutkinto-opiskelijaa noin sadasta eri maasta.  

Lisätietoa maisteriohjelmista: uef.fi/business.