Elintarvikkeet ruokavaliossa, kevät 2025
- Päivämäärä:
- 7.1.2025 - 14.3.2025
- Laajuus:
- 5 opintopistettä
- Kampus tai kaupunki:
- Kuopio
- Kategoria:
- Ravitsemus ja lääkeala
- Toteutusmuoto:
- Verkko-opetus
- Hinta:
- 100 € (alv 0%)
Sisältö: Elintarvikkeiden raaka-aine- ja ravintosisällöt sekä kulutus. Eri ruokaryhmien merkitys ravitsemuksessa. Uudet elintarvikkeet, perinteisiä liha- ja maitotuotteita korvaavat elintarvikkeet.
Tavoitteet: Jakson suoritettuaan opiskelija tietää millaisia elintarvikkeita eri elintarvikeryhmiin kuuluu ja mikä on niiden merkitys suomalaisessa ravitsemuksessa, sekä omaa hyvän käsityksen siitä, mitä elintarvikealalla on tapahtumassa.
Suoritustapa: Aikataulutetut verkko-opinnot Moodle-oppimisympäristössä. Tehtävät etenevät tietyn aikataulun mukaisesti. Moodleen on kirjauduttava heti opintojakson alussa.
Opetuksen ajankohta: 7.1. - 14.3.2025. Ilmoittautuminen on avoinna 5.8.-30.12.2024.
Huomioithan, että tämä opintojakso on aikataulutettu. Opintojaksolle on ilmoittauduttava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.
Kirjallisuus: Moodlen kautta jaettava oppimateriaali.
Kirjallisuus- ja lainakulut eivät sisälly opintomaksuun.
Opettaja: Yliopistonlehtori, dos. Sari Hantunen
Arviointi: 0-5
Lisätiedot:
Ohjeet UEF-tunnusten ja opiskelijasähköpostin käyttöönottoon saat ilmoittautumisen jälkeen. Kirjautumisohjeet opintojakson Moodle-oppimisympäristöön lähetetään opiskelijasähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä, viimeistään opintojakson alkamispäivänä. Opintojakso kuuluu ravitsemustieteen, sekä Kestävän tulevaisuuden perusopintokokonaisuuksiin.
Yksittäisen opintojakson hinta on 20€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2024-2025.
Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.
Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun.
Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alta.